Even voorstellen; Niels de Haan nieuwe tennisleraar

Mijn naam is Niels de Haan en ik kom uit Drachten. Ik ben 21 jaar oud en zit in de Masterclass van het CIOS in Heerenveen. Masterclass houd in dat je een extra jaar doet na het officiële programma en je hiervoor een toelatingsgesprek moet doen. Bij de Masterclass krijgen we verschillende Workshops en ga je je meer verdiepen in jou tak van sport voor mij is dit Tennis.

Zelf speelsterkte 4/4 en speel bij D.L.T.C. in Drachten. Ik geef vanaf mijn 15e al tennisles aan voornamelijk jeugd/kinderen en doe dit met veel plezier. Ben begonnen bij T.V. de Kreilen in Oudega hierna op mijn 17de kreeg ik Opeinde en Langezwaag erbij. Vorig jaar begonnen bij T.C. De Delte in Drogeham.

Afgelopen jaar heb ik mij aangesloten bij Tennisschoolgrip en ben ik ook lessen gaan verzorgen in Beetsterzwaag en Veenwouden! Onder meer nog verschillende stages gelopen bij de TSO Surhuisterveen, DLTC,  KNLTB bondstrainingen en TOPsport noord in Groningen.

unnamed (1)We gaan aankomend jaar bij Harkema verschillende activiteiten organiseren voor Jeugd en Senioren en ik hoop dat hierdoor meer maar ook nieuwe animo zullen krijgen! We gaan er alles aan doen om de Tennisvereniging weer nieuw leven in te blazen zodat we met een nieuwe start naar het nieuwe complex kunnen gaan volgend jaar!

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en ik hoop jullie ook!

 

Ik zie jullie op de baan!
Niels de Haan

Nielsdehaantennis@hotmail.com

0681537178

About The Author